Algemeen  » Lanona  » Over ons

Over ons

Jezelf behagen! Daar draait het om

Wat wij willen is dus veel minder relevant. Maar, je kunt nu eenmaal niet alles voor iedereen zijn. Dus wanneer bent u bij ons aan het goede adres en wanneer verwijst u vrienden naar ons?

 De artikelen en merken in ons assortiment zijn authentiek, origineel, kwalitatief en hebben bij voorkeur een verhaal.  De elementen ‘Tijdloos Design’ en ‘Buiten’ zijn verbindende factoren, met een stedelijke inslag: urban lifestyle. Producten die iets meer een investering zijn, maar waar je langer van geniet en die echt uitdrukking geven aan wat voor jou belangrijk is.

 Kan jij genieten van een mooie afwerking? Voel jij je lekkerder met een artikel dat echt uitdrukking geeft aan hetgeen je voor ogen hebt? Wil je iets hebben voor meer dan één seizoen? Grote kans dat er dan een klik is met een artikel uit ons assortiment.

Als kleinere webwinkel vinden wij het persoonlijke contact belangrijk, proberen wij mee te denken en uw behoeften zo goed mogelijk in te vullen.  Heeft u suggesties? Laat het ons alstublieft weten.

 

 

Express yourself, Lanona

Luxe merken